Logo Morgan 3 Year Warranty Logo Labeler

Twist 100

Twist 100 е високопроизводителна настилачна количка, подходяща за всякакъв тип производство, дори и най-предизвикателните, тъй като идеално комбинира производителност с надеждност и точност, типично за машините Twist. Използването на стъпкови мотори и електронен контрол на всяка функция позволява изключително бързо ускорение, но запазване на плавността на работа, гарантирайки най-високо качество на настилане, дори и с най-еластичните и деликатни материали и неравномерно стъпаловидно настилане.

Вградения интерактивен компютър с Windows OS притежава най-съвременен софтуер, разработен специално за подобряване на начина на настилане и управление от оператора, персонализиране посредством профили според индивидуалните нужди и типове материали. Шасито е компактно и ергономично с красив и модерен дизайн.

Въртящата се люлка е с цял двоен PVC ремък (не с отделни паралелни сегменти), което гарантира оптимален и равномерен контрол по цялата ширина.

Електронно управляван контрол на опъна и енкодер за настилане без опъване и без крайни фиксатори.

Максимална надеждност и поддръжката се осигуряват от автоматична система за самодиагностика и WIFi връзка за отдалечена поддръжка. Twist 100 обменя данни с MD COP и MD Analytics,за автоматично отдалечено програмиране и подаване на обратна информация за използваните материали и време.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: