Logo Morgan

Широкоформатен режещ плотер за мостри Plotter Technology Duet Single Ply

DUET SINGLE PLY осигурява прецизно кроене на разнообразна гама от материали в един слой (определен клас материали до 2 ката). Главата с инструменти автоматично избира от един от двата инструмента – режещ диск или шило. Това дава възможност за бързо кроене с висока точност на клъцки, външни линии и за пробиване на отвори. Материалът се фиксира чрез вакуумна система, която автоматично се включва/изключва, както е необходимо.

Работната ширина за кроене е до 1,8 метра, материала се подава от топ (руло) или като единичен лист. Всичко това прави кътера DUET идеалния и достъпен инструмент за кроене в производства с ограничени серии или голямо количество мостри, от много видове материали. Допълнителната глава режеща глава с осцилиращ нож позволява разширяване на класа на материали за кроене до: технически текстил, композитни материали, карбон.

Лесен за работа и съвместим с водещите на пазара софтуерни програми. Проектиран и произведен с помощта на висококачествени компоненти, за да се гарантира дълъг живот на ползване и висока производителност.

Технически характеристики: